Maandelijkse Rapportages

Wil je op de hoogte blijven van alle technische ontwikkelingen op jouw website? Dan bieden wij de mogelijkheid om periodiek een rapport te ontvangen met alle belangrijke gegevens. Denk hierbij aan het aantal bezoekers op jouw website, de laadtijd van pagina’s, openstaande updates en eventuele onbereikbare pagina’s.

Dit geeft jou inzicht in hoe jouw website presteert en waar eventuele verbeterpunten liggen. Dit rapport ontvang je regelmatig per e-mail, zodat je altijd op de hoogte bent van de technische feiten van jouw website.

  • ZOp de hoogte van alle ontwikkelingen in één duidelijk rapport
  • ZInzicht in alle technische cijfers met betrekking tot je website
  • ZVertrouwen is goed, controle is beter. Zie het werk wat wij doen
WordPress Maandelijkse Rapportage

Inzicht in wat je WordPress website doet

Als je veel tijd en geld hebt gestoken in het bouwen van je WordPress website, wil je natuurlijk dat deze resultaten oplevert. Maar helaas gebeurt dit niet vanzelf. Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen in het gedrag van je website.

Hierbij kun je denken aan inzicht in het aantal maandelijkse bezoekers, via welke kanalen potentiële klanten binnenkomen en welke apparaten het meest worden gebruikt om jouw website te bezoeken. Ook is het waardevol om te weten hoeveel omzet je genereert via campagnes.

Door deze inzichten kun je gerichte acties ondernemen en je onderneming blijven laten groeien.

Maandelijkse rapportages uitbesteden

Natuurlijk kun je af en toe zelf de statistieken van je website bekijken, maar het is niet altijd even gemakkelijk om de gegevens goed te interpreteren.

Niet iedereen is bijvoorbeeld even bekend met Google Analytics, wat begrijpelijk is. Begrippen zoals click through rate, bouncepercentage en conversie kunnen belangrijk zijn en veel zeggen over jouw website en de indeling ervan.

Het zou zonde zijn om deze informatie onbenut te laten.

Altijd inzicht en overzicht

Een WordPress website vereist onderhoud. Als je geen aanvragen of bestellingen krijgt, kan dit te wijten zijn aan problemen met functionaliteiten op je website of aan het feit dat je aanbod niet goed aansluit op je doelgroep.

Deze statistieken zijn echter niet gemakkelijk op één plek te vinden. Om deze reden bundelen wij alle informatie in één rapport, zodat je een beter inzicht en overzicht hebt en succesvoller kunt zijn!

Naast rapporten bieden onze WordPress onderhoudspakketten nog veel meer voordelen. Heb je hulp nodig bij het onderhoud van je WordPress website of wil je advies hierover? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rapportages

Inbegrepen bij alle onderhoudspakketten

  • ZWebsite prestatie overzicht
  • ZOverzicht van updates en wijzigingen
  • ZWebsite Analytics

Bekijk onze pakketten en kies het pakket dat bij jou en jouw website past.

Wat klanten zeggen

Onderhoud met een persoonlijke touch

Het geeft heel veel rust om te weten dat er altijd iemand achter je staat als het om je website gaat. Veel op mijn website doe ik zelf, maar als ik dan toch een vraag heb of ergens niet uit kom dan is het één berichtje en ik ben al snel geholpen en kan weer verder.

Terence van Doesburg

Doen wat ik het leukst vind

Ik kan me weer volledig bezighouden met wat ik het leukst vind, fotograferen. De technische kant laat ik over aan WordPress uptodate.

Kwinten Yildiz

Het uitbesteden van het onderhoud van mijn website was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Met weinig technische kennis was het altijd een hele opgave als er iets veranderd moest worden op mijn website. Dat is nu verleden tijd, een simpel mailtje is nu voldoende om een wijziging op mijn website gedaan te krijgen.

Jan Platenkamp

WordPress Blog

Je bent er bijna...


Waar mogen we hem naartoe sturen?

You have Successfully Subscribed!