WordPress APK Checklist

Jouw WordPress website weer helemaal gezond en up-to-date krijgen?

  • Een duidelijke lijst met directe actie punten
  • Weet direct hoe jouw website ervoor staat
  • Jouw WordPress website weer veilig en up-to-date
  • Zorg dat je website weer helemaal gezond is
  • Laat je WordPress website weer voor je werken
  • Vol met maandelijkse en jaarlijkse tips
  • Hoe jij een APK beurt doorvoert op je eigen website

Makkelijk te begrijpen checklist

Het geeft veel rust en scheelt super veel tijd. Veel op mijn website doe ik zelf, maar als ik dan toch een vraag heb pak ik altijd eerst de checklist er even bij.

Terence van Doesburg

Doen wat ik het leukst vind

Ik kan me weer volledig bezighouden met wat ik het leukst vind, fotograferen. De checklist bespaart mij maandelijks super veel tijd!

Kwinten Yildiz

Ideale checklist voor mijn website. Met weinig technische kennis was het altijd een hele opgave als er iets veranderd moest worden op mijn website. Dat is nu verleden tijd, met deze checklist kan ik veel taken zelf uitvoeren.

Jan Platenkamp

Een echte vakidioot met een passie voor het helpen van ondernemers

Dat is hoe je Koen, Eigenaar van WordPress uptodate het beste kan omschrijven. Al ruim 15 jaar actief bezig met websites, van hobby matig naar professioneel gegaan in de loop der jaren.

Nu inmiddels al jaren bezig om voornamelijk online ondernemers te helpen met hun online wensen. Voor zowel WordPress websites als maatwerk oplossingen.

Als je een WordPress website voor je bedrijf hebt, maar het onderhoud van deze site staat altijd onderaan je to-do-lijst, dan ben je bij WordPress uptodate aan het juiste adres. Wij nemen alle taken met betrekking tot je website uit handen, zodat jij je weer volledig kunt richten op waar je goed in bent: ondernemen.

Koen Schipper

Eigenaar WordPress uptodate

Je bent er bijna...


Waar mogen we hem naartoe sturen?

You have Successfully Subscribed!