WordPress Beveiliging

WordPress is een veelgebruikt CMS onder ondernemers en hobbyisten. Helaas trekt het ook de aandacht van hackers. Om te voorkomen dat jouw website gehackt wordt, is het belangrijk om preventieve beveiligingsmaatregelen te treffen.

Hiermee voorkom je problemen in plaats van achteraf de hack te moeten oplossen. Bij ons kun je terecht voor de beveiliging van jouw website of webshop, zodat je zorgeloos online kunt blijven opereren.

  • ZContinue monitoring tegen gevaren
  • ZZonder zorgen zaken doen met je webshop of website
  • ZGoede beveiliging met periodieke checks
  • ZToch gehackt? Wij lossen het direct voor je op!
WordPress updates

WordPress beveiliging

Als eigenaar van een website is het een van je grootste nachtmerries om gehackt te worden. Toch zijn maar weinig mensen bezig met de beveiliging van hun WordPress website. Vaak wordt gedacht dat dit alleen anderen overkomt. Maar als je eenmaal gehackt blijkt te zijn, is het kwaad al geschied en ben je te laat. Wees dus verstandig en bespaar jezelf deze ellende.

Hackers zijn niet op zoek naar de populairste websites met het meeste verkeer, maar naar websites met beveiligingsgaten. Ze hebben een voorkeur voor websites met zwakke wachtwoorden, verouderde versies van WordPress, thema’s of plug-ins.

Hackers hebben verschillende redenen om websites te hacken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld jouw website gebruiken om bezoekers om te leiden naar andere websites waarmee ze geld verdienen, of maken ze gebruik van jouw server om spam te versturen. Zorg daarom voor goede beveiliging van je website en voorkom problemen voordat ze ontstaan.

Beveiliging tegen hackers

Om een hack op je WordPress website te voorkomen, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen. Begin met het installeren van een beveiligingsplug-in en stel deze op de juiste manier in.

Vervolgens is het belangrijk om je gebruikersnaam en wachtwoord te veranderen. Vermijd bijvoorbeeld een gebruikersnaam met ‘admin’, omdat deze al door veel andere WordPress-gebruikers wordt gebruikt. Kies in plaats daarvan voor een sterker wachtwoord met een combinatie van letters, cijfers en andere tekens.

Verwijder ook alle inactieve plug-ins en thema’s en zorg ervoor dat je altijd de laatste updates uitvoert, aangezien deze belangrijke beveiligingsoplossingen bevatten die lekken kunnen dichten.

Als je het allemaal nogal ingewikkeld vindt of als je niet weet hoe je jouw website op server-niveau kunt beveiligen, laat het er dan niet bij zitten en besteed de beveiliging van jouw website uit aan ons.

Wij zijn gespecialiseerd in het hackvrij maken en houden van jouw WordPress website, zodat jij je kunt richten op de groei van je onderneming.

Beveiliging

Inbegrepen bij het Silver & Gold pakket

  • ZMet een gerust gevoel je website online
  • ZToch gehackt? Wij lossen het direct voor je op!
  • ZPreventief beveiligd tegen gevaren

Bekijk onze pakketten en kies het pakket dat bij jou en jouw website past.

Wat klanten zeggen

Onderhoud met een persoonlijke touch

Het geeft heel veel rust om te weten dat er altijd iemand achter je staat als het om je website gaat. Veel op mijn website doe ik zelf, maar als ik dan toch een vraag heb of ergens niet uit kom dan is het één berichtje en ik ben al snel geholpen en kan weer verder.

Terence van Doesburg

Doen wat ik het leukst vind

Ik kan me weer volledig bezighouden met wat ik het leukst vind, fotograferen. De technische kant laat ik over aan WordPress uptodate.

Kwinten Yildiz

Het uitbesteden van het onderhoud van mijn website was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Met weinig technische kennis was het altijd een hele opgave als er iets veranderd moest worden op mijn website. Dat is nu verleden tijd, een simpel mailtje is nu voldoende om een wijziging op mijn website gedaan te krijgen.

Jan Platenkamp

WordPress Blog

Je bent er bijna...


Waar mogen we hem naartoe sturen?

You have Successfully Subscribed!