Ga naar de inhoud

Imajinn Afbeelding Generator

Door Koen Schipper op 3 mei, 2023

Geschatte leestijd: 2 minuten

Imajinn is een blokelement waarmee gebruikers prompts kunnen invoeren voor het genereren van AI-afbeeldingen. Behalve dat het een coole nieuwe technologie is in de WordPress ruimte, is het ook een unieke toevoeging aan de gereedschapskist van de content marketeer.

Feature images en post images die helpen de betekenis van de geschreven inhoud op een bepaalde pagina over te brengen zijn altijd belangrijk geweest. Het houdt de aandacht van de lezer vast, terwijl het ook meer zegt dan woorden.

Afbeeldingen verzamelen voor deze doeleinden is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het vinden van afbeeldingen kan tijdrovend en duur zijn. En als je inhoud maakt in een verzadigde niche, is het niet ongewoon om dezelfde afbeeldingen op verschillende blogs te zien.

Kun je het aantal blogs tellen waarop je een soortgelijke SEO-afbeelding hebt gezien?

Te veel …

Met AI-gegenereerde afbeeldingen kunt u aangepaste afbeeldingen maken die geschikt zijn voor redacties. AI kan een eindeloze bron van afbeeldingen en visuele hulpmiddelen voor je blog bieden die uniek is voor jou. U kunt zelfs experimenteren door merkaspecten aan uw beelden toe te voegen (toon, kleuren en standpunt). Contentmarketing is alleen maar gebaat bij afbeeldingen van betere kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *