Ga naar de inhoud

SeedProd: Landingspagina’s bouwen

Door Koen Schipper op 3 mei, 2023

Geschatte leestijd: 2 minuten

SeedProd is de beste WordPress landingspagina bouwer. In slechts enkele minuten maakt u landingspagina’s van professionele kwaliteit. Er is geen codering nodig.

Landingspagina’s zijn de perfecte manier om specifieke producten en diensten op de markt te brengen, een nieuwe productlancering aan te kondigen, een aanbieding te doen, of gewoon een bedankje te sturen.

Als je met je computermuis kunt werken, kun je een landingspagina maken met SeedProd. Er zijn ook 150+ landingspagina sjablonen; het harde werk is voor u gedaan.

aanbevolen producten weergeven op de bedankpagina
Vervolgens kunt u uw landingspagina’s naar een hoger niveau tillen door een van de meer dan 40 aanpassingsopties van SeedProd toe te voegen. Deze opties komen in blokken waarmee u optin-formulieren, countdown-timers, afbeeldingen, video’s en meer kunt toevoegen.

SeedProd integreert gemakkelijk met enkele van de beste e-mailmarketingdiensten. Je kunt je favoriete dienst koppelen aan de landingspagina en je e-maillijst laten groeien.

Daarnaast kun je met de plugin ook een coming soon pagina instellen voor een nieuwe website of een nieuwe productlancering, onderhoudsmodus pagina, 404 pagina’s en meer.

Laat SeedProd je helpen je marketingboodschap naar huis te sturen met landingspagina’s.

Belangrijkste kenmerken:

  • Real-time live previews
  • Compatibel met alle WordPress thema’s
  • 1-click functionaliteit om coming soon, 404, of onderhoudsmodus te lanceren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *