Geschatte leestijd: 2 minuten

RafflePress is de beste WordPress weggeef plugin op de markt. Hiermee kunt u direct uw websiteverkeer verhogen, meer volgers op sociale media en e-mailabonnees krijgen met virale weggeefacties en wedstrijden.

RafflePress wordt geleverd met een eenvoudige bouwer voor weggevertjes, samen met beproefde weggeeftemplates die u kunt gebruiken om een weggevertje te maken dat de aandacht van bezoekers trekt.

Om mee te doen aan het weggevertje moeten websitebezoekers hun e-mailadres gebruiken. Dit helpt u om meer abonnees voor uw e-mailnieuwsbrief te krijgen.

RafflePress stimuleert gebruikers om uw sociale profielen te volgen en het weggevertje met hun vrienden te delen om meer inschrijvingen voor de wedstrijd te krijgen. Dit helpt u de betrokkenheid bij sociale media te vergroten.

De mond-tot-mond reclame helpt u meer verkeer te krijgen, SNELLER! Dit resulteert in meer volgers, meer verkoop en meer inkomsten!

U kunt eenvoudig uw sociale profielen, WordPress formulier plugins, en alle populaire marketing platforms en CRM’s koppelen.

RafflePress heeft een gratis versie genaamd RafflePress Lite waarmee je aan de slag kunt. Wil je meer krachtige functies om je groei omhoog te stuwen, dan moet je RafflePress Pro gebruiken.

Je bent er bijna...


Waar mogen we hem naartoe sturen?

You have Successfully Subscribed!

WordPress APK Checklist

Jouw WordPress website weer helemaal gezond en up-to-date krijgen?

You have Successfully Subscribed!