Ga naar de inhoud

De E-Commerce Plugin: WooCommerce

Door Koen Schipper op 14 mei, 2023

Geschatte leestijd: 2 minuten

Wil je producten of diensten verkopen op je website? Ja, daar is een ecommerce plugin voor. WooCommerce is de toonaangevende e-commerce plugin voor WordPress – het zet je WordPress blog om in een volledig functionele online winkel.

Dankzij de vrijwel eindeloze aanpassingsmogelijkheden kun je alles verkopen, van digitale bestanden tot fysieke producten, valuta’s instellen, recensies en beoordelingen tonen, sorteer- en filterfuncties toevoegen, een onbeperkt aantal afbeeldingen per product instellen, abonnementen en gedifferentieerde prijzen mogelijk maken, en nog veel meer.

Misschien wel het beste van alles is dat de kernfunctionaliteit van WooCommerce gratis is. Bovendien is het gemaakt door hetzelfde bedrijf als het WordPress CMS (Automattic), waardoor je verzekerd bent van een hoogwaardige, betrouwbare plugin.

Waarom wij het aanbevelen: WooCommerce is praktisch synoniem met WordPress e-commerce. Het wordt vertrouwd door miljoenen WordPress websites om een online winkel te runnen, en het hoge niveau van aanpassing betekent dat je de tool kunt aanpassen aan je precieze behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *