Ga naar de inhoud

WPForms

Door Koen Schipper op 4 mei, 2023

Geschatte leestijd: 2 minuten

Elke website heeft een contactformulier nodig omdat het je bezoekers makkelijk maakt om met je in contact te komen. WPForms is de meest gebruiksvriendelijke contactformulier plugin voor WordPress.

Met deze drag & drop online form builder kun je eenvoudig contactformulieren, e-mail inschrijfformulieren, online bestelformulieren, betalingsformulieren,
enquêtes, polls, en eigenlijk alle andere soorten online formulieren met slechts een paar klikken. Ze hebben meer dan 500+ vooraf gebouwde formulier sjablonen om uw leven gemakkelijker te maken.

WPForms integreert met alle populaire marketing- en betalingsplatforms, zodat u krachtige formulieren kunt bouwen in minder dan 5 minuten.

Het komt met krachtige functies die simpelweg niet bestaan in andere formulierbouwers, zoals conversatieformulieren, leadformulieren, formulierlandingspagina’s, user journey tracking, formulierverlating, geolocatie tracking, GDPR-vriendelijk, aangepaste WordPress gebruikersregistratie en inlogformulieren, enz.

Wij gebruiken WPForms op de WPBeginner website en al onze andere websites. Maar we zijn niet alleen. Meer dan 5 miljoen websites gebruiken WPForms, en ze hebben al meer dan 5 jaar een gemiddelde waardering van 4,9 van de 5 sterren.

Er is een gratis WPForms Lite-versie beschikbaar voor wie een eenvoudige oplossing zoekt.

Als je serieus op zoek bent om je bedrijf te laten groeien, dan raden we je aan om de Pro-versie te kopen, omdat die alle krachtige functies bevat die je nodig hebt om je inspanningen voor leadgeneratie een boost te geven. Gebruik deze WPForms coupon om 50% korting op uw aankoop te krijgen.

Alternatief: Formidable Forms is een uitstekend alternatief voor het maken van geavanceerde oplossingsgerichte WordPress formulieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *