Ga naar de inhoud

Wat is een kruimelpad?

Door Koen Schipper op 8 april, 2018

Geschatte leestijd: 2 minuten

Eenvoudige navigatie is essentieel voor elke WordPress website. Mensen verwachten met zo weinig mogelijk klikken te vinden wat ze nodig hebben, dus je wilt dat bezoekers moeiteloos specifieke inhoud op je website kunnen vinden. Een kruimelpad toevoegen kan een positief effect hebben.

Naast het zorgvuldig en logisch plannen van uw website, kan het toevoegen van broodkruimelpad (niet de eetbare) bezoekers een gemakkelijke methode bieden om zich op uw site te verplaatsen en te begrijpen hoe uw site als geheel is gestructureerd.

In dit bericht behandelen we wat een kruimelpad is.

Wat is een kruimelpad in WordPress?

Kruimelpaden zijn navigatiehulpmiddelen die bezoekers helpen begrijpen waar ze zijn op uw website. Kruimelpaden tonen de hiërarchie van jouw webpagina’s, en bezoekers kunnen ze gebruiken om terug te navigeren naar een vorige pagina of om meer relevante inhoud te ontdekken.

Waarom een kruimelpad toevoegen aan jouw WordPress website?

Met kruimelpaden kunnen bezoekers met één klik naar verwante pagina’s op je site gaan. Door de navigatie op deze manier te vergemakkelijken, blijven bezoekers langer bij je inhoud betrokken en krijgen ze meer van je inhoud en productaanbod te zien. Omdat bezoekers vanaf elke pagina naar uw website kunnen gaan, fungeren breadcrumbs als een gids voor bezoekers om andere delen van de website te verkennen.

Maar een kruimelpad kan meer doen dan alleen de bezoekerservaring verbeteren – ze verbeteren ook de SEO. Het plaatsen van kruimelpaden op alle pagina’s helpt zoekmachines je website te doorzoeken om de interne linkstructuur te bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *