Ga naar de inhoud

Wat zijn de scherminstellingen?

Door Koen Schipper op 8 april, 2018

Geschatte leestijd: 1 minuut

Scherminstellingen is een fly down menu knop in de rechter bovenhoek van sommige pagina’s in je WordPress admin gebied. Wanneer u erop klikt, toont het menu Schermopties opties om de weergave van die bepaalde pagina in uw beheerdersgebied te configureren.

Meestal bevat het selectievakjes om verschillende secties van een beheerscherm te tonen en te verbergen. Het kan ook de optie bevatten om het aantal items te kiezen dat op het beheerscherm wordt getoond (bijvoorbeeld, u wilt misschien meer dan 20 commentaren zien wanneer u ze modereert).

De opties in het menu Schermopties veranderen per beheerscherm. De reden om schermopties te hebben is om de gebruiker (u) zoveel mogelijk controle te geven. Met de schermopties kun je secties op het beheerscherm weergeven, verbergen en aanpassen.

Bijvoorbeeld, in het WordPress postbewerkingsscherm, kan een gebruiker ervoor kiezen om de discussie meta box, categorie selector, of aangepaste velden van het postbewerkingsscherm te verbergen als ze het niet zo vaak gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *