Geschatte leestijd: 1 minuut

Scherminstellingen is een fly down menu knop in de rechter bovenhoek van sommige pagina’s in je WordPress admin gebied. Wanneer u erop klikt, toont het menu Schermopties opties om de weergave van die bepaalde pagina in uw beheerdersgebied te configureren.

Meestal bevat het selectievakjes om verschillende secties van een beheerscherm te tonen en te verbergen. Het kan ook de optie bevatten om het aantal items te kiezen dat op het beheerscherm wordt getoond (bijvoorbeeld, u wilt misschien meer dan 20 commentaren zien wanneer u ze modereert).

De opties in het menu Schermopties veranderen per beheerscherm. De reden om schermopties te hebben is om de gebruiker (u) zoveel mogelijk controle te geven. Met de schermopties kun je secties op het beheerscherm weergeven, verbergen en aanpassen.

Bijvoorbeeld, in het WordPress postbewerkingsscherm, kan een gebruiker ervoor kiezen om de discussie meta box, categorie selector, of aangepaste velden van het postbewerkingsscherm te verbergen als ze het niet zo vaak gebruiken.

Je bent er bijna...


Waar mogen we hem naartoe sturen?

You have Successfully Subscribed!

WordPress APK Checklist

Jouw WordPress website weer helemaal gezond en up-to-date krijgen?

You have Successfully Subscribed!