“Jouw eigen WordPress expert voor nog geen 3 euro per dag!”

Het is 8 uur ’s ochtends, je klapt je laptop open. Vol enthousiasme wil je op zoek naar nieuwe klanten. Tien nieuwe website updates, snel maar even doen. Uur verder, updates gedaan. Is je website niet meer te bereiken. Snel de hostingprovider bellen, half uur verder. Alles werkt weer, gelukkig! Helaas geen tijd meer om nieuwe klanten te zoeken.

Net op tijd voor je lunchafspraak met een klant, hij wijst je op een fout op je website. Na de afspraak snel weer achter je laptop om die fout op te lossen. Shit, je verwijderd per ongeluk de hele pagina. Natuurlijk had je die backups nog niet geregeld die je twee maand geleden al wou regelen. Daar gaat weer een middag op zoek naar nieuwe klanten.

Inmiddels is het 8 uur ’s avonds en je wordt gebeld door een goede vriend die je al een tijd niet gezien hebt. Of je mee gaat naar het terras voor een drankje? Ja, graag! Maar dat gaat helaas vanavond niet lukken. Je moet echt even op zoek naar nieuwe klanten anders weet je niet hoe je het einde van de maand gaat redden.

Ziet jouw dag er ook zo uit?

Door het onderhoud van jouw WordPress website uit te besteden hoef jij je geen zorgen meer te maken over je website en kan jij je bezig houden met ondernemen.
Je wordt uitgeslapen wakker en zet een lekkere bak koffie. Je trekt je wandelschoenen aan en gaat voor een lange ochtendwandeling. Na vijf minuten schiet je ineens een idee te binnen voor je website. Je stuurt direct een berichtje of jouw idee mogelijk is op je website. Ondertussen geniet je nog even van de geweldige natuur tijdens je wandeling. Voor dat je terug ent krijg je een reactie: “Natuurlijk is dat mogelijk, heb je ook hulp nodig bij de realisatie ervan?”

Het is 12 uur, je bent terug van een afspraak met een klant die helemaal tevreden is. Je kinderen zijn net terug van school en zijn ’s middags vrij. Het is lekker weer en je kijkt in je agenda, vanmiddag helemaal geen afspraken. Zullen we vanmiddag naar het strand gaan vraag je aan je kinderen. JAAA, roepen ze in koor. En jij geniet van een middagje quality time met je kinderen.

Wil jij ook dat jouw dag er zo uit komt te zien?

Is dit waar jij naar op zoek bent?

R

WordPress updates

Wekelijks zullen er belangrijke WordPress updates worden uitgevoerd.
R

WordPress support

Persoonlijke WordPress support, heb jij een vraag? Ik help je hier graag mee verder.
R

Spamfilter

Niks is zo vervelend als spam, dankzij de spamfilter zal jij geen last meer hebben van spam op je website.
R

Plugin & thema updates

Wekelijks zullen er belangrijke plugin en thema updates worden uitgevoerd.
R

Dagelijkse security scan

Dagelijks wordt jouw website gescand op malware en gekeken naar de veiligheid van de website.
R

e-Commerce ondersteuning

Webshops worden bij ons ook ondersteund. Mochten hier specifieke wensen voor zijn, horen wij het graag.
R

Dagelijkse backups

Dagelijks zullen er backups gemaakt worden zodat jij nooit belangrijke gegevens kwijt raakt.
R

Uptime monitor

Wij houden jouw website constant in te gaten of deze nog online is. Zo niet, dan ondernemen wij direct actie.
R

Gratis premium plugins

Jij kunt op jouw website gebruik maken van enkele premium plugin die wij voor jouw beschikbaar stellen.

WordPress onderhoud pakket nu aanvragen!

Maak je vanaf vandaag geen zorgen meer over je website.

Per maand

Veilige keuze

€ 87,-

Per kwartaal

Goede keuze

€ 217,-

Per jaar

Beste keuze!

€ 877,-

Geen omkijken meer naar mijn website!

Het uitbesteden van het onderhoud van mijn website was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Met weinig technische kennis was het altijd een hele opgave als er iets veranderd moest worden op mijn website. Dat is nu verleden tijd, een simpel mailtje is nu voldoende om een wijziging op mijn website gedaan te krijgen. Jan Platenkamp

vakantiehuis-hennesee.nl

Onderhoud met een persoonlijke touch

Het geeft heel veel rust om te weten dat er altijd iemand achter je staat als het om je website gaat. Veel op mijn website doe ik zelf, maar als ik dan toch een vraag heb of ergens niet uit kom dan is het één berichtje en ik ben al snel geholpen en kan weer verder. Marlon Schipper

Blogger, marlonschipper.com