Geschatte leestijd: 2 minuten

Wil je producten of diensten verkopen op je website? Ja, daar is een ecommerce plugin voor. WooCommerce is de toonaangevende e-commerce plugin voor WordPress – het zet je WordPress blog om in een volledig functionele online winkel.

Dankzij de vrijwel eindeloze aanpassingsmogelijkheden kun je alles verkopen, van digitale bestanden tot fysieke producten, valuta’s instellen, recensies en beoordelingen tonen, sorteer- en filterfuncties toevoegen, een onbeperkt aantal afbeeldingen per product instellen, abonnementen en gedifferentieerde prijzen mogelijk maken, en nog veel meer.

Misschien wel het beste van alles is dat de kernfunctionaliteit van WooCommerce gratis is. Bovendien is het gemaakt door hetzelfde bedrijf als het WordPress CMS (Automattic), waardoor je verzekerd bent van een hoogwaardige, betrouwbare plugin.

Waarom wij het aanbevelen: WooCommerce is praktisch synoniem met WordPress e-commerce. Het wordt vertrouwd door miljoenen WordPress websites om een online winkel te runnen, en het hoge niveau van aanpassing betekent dat je de tool kunt aanpassen aan je precieze behoeften.

Je bent er bijna...


Waar mogen we hem naartoe sturen?

You have Successfully Subscribed!

WordPress APK Checklist

Jouw WordPress website weer helemaal gezond en up-to-date krijgen?

You have Successfully Subscribed!