Ga naar de inhoud

WordPress tip: kies een thema van goede kwaliteit

Door Koen Schipper op 10 mei, 2023

Geschatte leestijd: 2 minuten

De opties zijn ogenschijnlijk eindeloos als het gaat om het kiezen van een WordPress thema. Je kunt naar opties zoeken in de WordPress theme directory.

Te veel mensen maken echter de fout om zich te haasten bij het kiezen van een thema. Daar heb je helemaal niets aan.

Er zijn tienduizenden thema’s op de markt. Ze worden niet allemaal rechtstreeks vanuit de WordPress thema directory aangeboden.

Sites zoals ThemeForest hebben bijna 46.000 thema’s om uit te kiezen. Om een kwaliteitsthema te krijgen, moet je misschien betalen. Het is geen enorme uitgave, en de meeste thema’s zijn redelijk geprijsd.

Je thema moet ook gebaseerd zijn op het type website dat je hebt. Bijvoorbeeld, de beste WordPress thema’s voor blogs zullen anders zijn dan de beste e-commerce WordPress thema’s.

Daarom moet je altijd kijken naar de live demo’s van thema’s. Het geeft je de kans om een thema uit te proberen voordat je het installeert. Zo krijg je een beter idee van de look en feel van een thema vanuit het perspectief van de gebruiker.

Het spreekt voor zich, maar u moet ervoor zorgen dat elk thema dat u installeert mobiel-responsief is. Thema’s zijn nutteloos als ze niet goed kunnen worden weergegeven op mobiele apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *